CSU de Sah Bucuresti s-a clasat pe locul 1 in topul celor mai bune cluburi de juniori din tara la Campionatele Nationale pe Echipe!

Am demonstrat ca avem o pepiniera puternica de juniori, cucerind 21 de medalii – una din ele nefiind inregistrata pe club deoarece regulamentul nu permite participarea cu mai mult de 2 echipe la o categorie de varsta. Insa noi avem adevarate generatii de sportivi si am demonstrat ca putem lua medalie cu mai mult de 2 echipe participante, pe podiumul national cucerind medalii 3 echipe ale noastre la categoria 10 ani. 

Medaliatii cu care ne mandrim sunt:

Categoria fete 8 ani:

Locul 1 la proba de sah clasic, locul 1 la proba de sah rapid si locul 2 la proba de sah blitz cu echipa formata din : David Anisia, Gavriliuc Victoria, Cretescu Emma si Boerescu Maria. 

Categoria baieti 8 ani:

Locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Petcu Alexandru, Marinache Luca si Tirca Razvan. 

Categoria 10 ani fete:

Locul 2 la proba de sah clasic, locul 1 la proba de sah rapid, locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Gatej Maria, Vranceanu Sofia, Olinici Theodosia. 

 

Categoria baieti 10 ani:

Echipa 1 : Locul 2 la proba de sah clasic, locul 3 la proba de sah rapid si locul 1 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Butolo Mircea, Coicev Matei, Anghel Teodor.

Echipa 2: Locul 3 la proba de sah clasic cu echipa formata din: Rusnac Stefan, Danila Tudor, Nica Tudor. 

Echipa 3 (Viitorii Campioni RDM) : Locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Radu Teodor, Harabor David, Bibis Vlad-Andreas.

Categoria fete 12 ani:

Locul 3 la proba de sah clasic si locul 2 la proba de sah rapid cu echipa formata din: Chicarosie Ioana Bianca, Mihalea Maria, Barbu Timeea.

Categoria 12 ani baieti:

Locul 2 la proba de sah clasic, locul 2 la proba de sah rapid si locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Prelipcean Eric, Cosac Robert si Ciocani Iosif.

Categoria 14 ani baieti:

Locul 3 la proba de sah rapid cu echipa formata din: Robert Creanga, Tampea Radu, Mainescu Andrei. 

Categoria 16 ani baieti:

Locul 2 la proba de sah clasic, locul 1 la proba de sah rapid, locul 1 la proba de sah blitz cu echipa formata din : Olariu Luca, Balan Bogdan si Coman Mihnea. 

Au mai urmat 8 medalii cu locul 1 pe mesele lor, pentru urmatorii sportivi:

Marinache Luca – locul 1 pe masa 2, categoria 8 ani

Coicev Matei – locul 1 pe masa 2, categoria 10 ani

Ciocani Iosif – locul 1 pe masa 3, categoria 12 ani

Coman Mihnea – locul 1 pe masa 3, categoria 16 ani

Gavriliuc Victoria – locul 1 pe masa 2, categoria fete 8 ani

Cretescu Emma – Locul 1 pe masa 3, categoria fete 8 ani

Gatej Maria – locul 1 pe masa 1, categoria fete 10 ani

Chicarosie Ioana – locul 1 pe masa 1, categoria fete 10 ani. 

Felicitari copii! Felicitari antrenorilor si parintilor pentru implicare! 

Hai CSU!

 

Categories: Noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Campionatul Național pe Echipe de Copii și Juniori 2023

Echipele noastre s-au întors de la Campionatele Naționale de Copii și Juniori cu 17 trofee (6 aur, 5 argint, 6 bronz). Într-un clasament general al cluburilor, anul acesta ne-am aflat pe locul 2 în România Read more…

Noutati

Cursuri de Șah acum și în sector 3!

Am început înscrierile! Cursurile de șah vor începe din 16 octombrie, însă până atunci formăm grupele și așteptăm înscrieri! Cursurile vor fi pe grupe de vârstă și nivel: inițiere, începători, intermediari sau performanță. Primăria sector Read more…

Noutati

Campionatul European de Șah Rapid și Blitz pentru Juniori, Slovenia, 2023

Junioara noastră Emma Crețescu a participat la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz pentru Juniori din Slovenia, de la Terme Catez, în perioada 27.09-1.10, la grupa de vârstă fete 10 ani. A fost un Read more…