CSU de Sah Bucuresti s-a clasat pe locul 1 in topul celor mai bune cluburi de juniori din tara la Campionatele Nationale pe Echipe!

Am demonstrat ca avem o pepiniera puternica de juniori, cucerind 21 de medalii – una din ele nefiind inregistrata pe club deoarece regulamentul nu permite participarea cu mai mult de 2 echipe la o categorie de varsta. Insa noi avem adevarate generatii de sportivi si am demonstrat ca putem lua medalie cu mai mult de 2 echipe participante, pe podiumul national cucerind medalii 3 echipe ale noastre la categoria 10 ani. 

Medaliatii cu care ne mandrim sunt:

Categoria fete 8 ani:

Locul 1 la proba de sah clasic, locul 1 la proba de sah rapid si locul 2 la proba de sah blitz cu echipa formata din : David Anisia, Gavriliuc Victoria, Cretescu Emma si Boerescu Maria. 

Categoria baieti 8 ani:

Locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Petcu Alexandru, Marinache Luca si Tirca Razvan. 

Categoria 10 ani fete:

Locul 2 la proba de sah clasic, locul 1 la proba de sah rapid, locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Gatej Maria, Vranceanu Sofia, Olinici Theodosia. 

 

Categoria baieti 10 ani:

Echipa 1 : Locul 2 la proba de sah clasic, locul 3 la proba de sah rapid si locul 1 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Butolo Mircea, Coicev Matei, Anghel Teodor.

Echipa 2: Locul 3 la proba de sah clasic cu echipa formata din: Rusnac Stefan, Danila Tudor, Nica Tudor. 

Echipa 3 (Viitorii Campioni RDM) : Locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Radu Teodor, Harabor David, Bibis Vlad-Andreas.

Categoria fete 12 ani:

Locul 3 la proba de sah clasic si locul 2 la proba de sah rapid cu echipa formata din: Chicarosie Ioana Bianca, Mihalea Maria, Barbu Timeea.

Categoria 12 ani baieti:

Locul 2 la proba de sah clasic, locul 2 la proba de sah rapid si locul 3 la proba de sah blitz cu echipa formata din: Prelipcean Eric, Cosac Robert si Ciocani Iosif.

Categoria 14 ani baieti:

Locul 3 la proba de sah rapid cu echipa formata din: Robert Creanga, Tampea Radu, Mainescu Andrei. 

Categoria 16 ani baieti:

Locul 2 la proba de sah clasic, locul 1 la proba de sah rapid, locul 1 la proba de sah blitz cu echipa formata din : Olariu Luca, Balan Bogdan si Coman Mihnea. 

Au mai urmat 8 medalii cu locul 1 pe mesele lor, pentru urmatorii sportivi:

Marinache Luca – locul 1 pe masa 2, categoria 8 ani

Coicev Matei – locul 1 pe masa 2, categoria 10 ani

Ciocani Iosif – locul 1 pe masa 3, categoria 12 ani

Coman Mihnea – locul 1 pe masa 3, categoria 16 ani

Gavriliuc Victoria – locul 1 pe masa 2, categoria fete 8 ani

Cretescu Emma – Locul 1 pe masa 3, categoria fete 8 ani

Gatej Maria – locul 1 pe masa 1, categoria fete 10 ani

Chicarosie Ioana – locul 1 pe masa 1, categoria fete 10 ani. 

Felicitari copii! Felicitari antrenorilor si parintilor pentru implicare! 

Hai CSU!

 

Categories: Noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

17 medalii la Campionatul Național de Șah pentru Copii și Juniori 2024

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐒̧𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬̧𝐢 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 s-a desfășurat în perioada 11-21 aprilie la Eforie Nord. În jur de 600 de copii au luat parte la un maraton de 4 probe: șah clasic, Read more…

Noutati

CSU ONLINE 42

Cupa CSU ONLINE a ajuns la ediția 42! Sunt așteptați copii până în 14 ani (2018-2010 născuți) pentru o competiție online ce se va desfășura pe ZOOM în intervalul 10-12:30 sâmbătă, 27 aprilie. Câștigătorii (locurile Read more…

Noutati

Queens Game Chess Open

Pe 3 martie sărbătorim femeile cu un turneu dedicat în exclusivitate lor! Vino și tu la Queens Game Chess Open 2024! Înscrieri la media@scoaladesah.ro /0744674746