Pe 12 decembrie a avut loc un eveniment deosebit în lumea șahului, și anume prima Gală a Șahului Românesc. Scopul acesteia a fost ca după un an plin de evenimente, cei mai buni șahiști ai țării să fie premiați.

S-au făcut nominalizări pentru top 5 cei mai buni șahiști juniori, top 5 cele mai bune junioare, top 5 cele mai bune senioare și top 5 cei mai buni seniori.

Din clubul nostru au fost nominalizați la top 5 cei mai buni juniori/junioare, 4 copii, după cum urmează:

Crețescu Emma – Campioană Națională la categoria fete 8 ani la șah clasic, campioană națională și la șah rapid, vicecampioană la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la campionatul național pe echipe de juniori la toate probele: șah clasic, rapid și blitz, Vicecampioană a Uniunii Europene și câștigătoare a FISCA 2021.

Coicev Matei – Campion național la categoria 12 ani la șah clasic, la șah rapid și la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la Campionatul Național pe Echipe.

Ciocani Iosif – Vicecampion Național la categoria 14 ani, Vicecampion al Uniunii Europene.

Chicăroșie Ioana Bianca – Medaliată cu Bronz la Campionatul Național la categoria fete 14 ani, Vicecampioană a Uniunii Europene.

Dintre aceștia au fost votați și incluși în lista celor 5 , Emma Crețescu (pe locul 5) și Coicev Matei (pe locul 4).

Felicitări tuturor! O inițiativă lăudabilă a noii conduceri a Federației Române de Șah, care sperăm să prindă tradiție!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Campionatul Național pe Echipe de Copii și Juniori 2023

Echipele noastre s-au întors de la Campionatele Naționale de Copii și Juniori cu 17 trofee (6 aur, 5 argint, 6 bronz). Într-un clasament general al cluburilor, anul acesta ne-am aflat pe locul 2 în România Read more…

Noutati

Cursuri de Șah acum și în sector 3!

Am început înscrierile! Cursurile de șah vor începe din 16 octombrie, însă până atunci formăm grupele și așteptăm înscrieri! Cursurile vor fi pe grupe de vârstă și nivel: inițiere, începători, intermediari sau performanță. Primăria sector Read more…

Noutati

Campionatul European de Șah Rapid și Blitz pentru Juniori, Slovenia, 2023

Junioara noastră Emma Crețescu a participat la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz pentru Juniori din Slovenia, de la Terme Catez, în perioada 27.09-1.10, la grupa de vârstă fete 10 ani. A fost un Read more…