Pe 12 decembrie a avut loc un eveniment deosebit în lumea șahului, și anume prima Gală a Șahului Românesc. Scopul acesteia a fost ca după un an plin de evenimente, cei mai buni șahiști ai țării să fie premiați.

S-au făcut nominalizări pentru top 5 cei mai buni șahiști juniori, top 5 cele mai bune junioare, top 5 cele mai bune senioare și top 5 cei mai buni seniori.

Din clubul nostru au fost nominalizați la top 5 cei mai buni juniori/junioare, 4 copii, după cum urmează:

Crețescu Emma – Campioană Națională la categoria fete 8 ani la șah clasic, campioană națională și la șah rapid, vicecampioană la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la campionatul național pe echipe de juniori la toate probele: șah clasic, rapid și blitz, Vicecampioană a Uniunii Europene și câștigătoare a FISCA 2021.

Coicev Matei – Campion național la categoria 12 ani la șah clasic, la șah rapid și la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la Campionatul Național pe Echipe.

Ciocani Iosif – Vicecampion Național la categoria 14 ani, Vicecampion al Uniunii Europene.

Chicăroșie Ioana Bianca – Medaliată cu Bronz la Campionatul Național la categoria fete 14 ani, Vicecampioană a Uniunii Europene.

Dintre aceștia au fost votați și incluși în lista celor 5 , Emma Crețescu (pe locul 5) și Coicev Matei (pe locul 4).

Felicitări tuturor! O inițiativă lăudabilă a noii conduceri a Federației Române de Șah, care sperăm să prindă tradiție!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

10 ani de CSU București

Cine suntem? Am intrat în al 10-lea an al activității noastre, așa că a venit momentul să ne prezentăm așa cum se cuvine, cine suntem și cum am ajuns aici. Am trecut în cei 10 Read more…

Noutati

Emma Crețescu – Medalie de Bronz la CE de Șah Rapid!

Emma Crețescu a cucerit Medalia de Bronz de la Novi Sad, la categoria fete 8 ani la proba de șah rapid. Emma a și condus o bună parte competiția. Ar fi avut o șansă foarte Read more…