Pe 12 decembrie a avut loc un eveniment deosebit în lumea șahului, și anume prima Gală a Șahului Românesc. Scopul acesteia a fost ca după un an plin de evenimente, cei mai buni șahiști ai țării să fie premiați.

S-au făcut nominalizări pentru top 5 cei mai buni șahiști juniori, top 5 cele mai bune junioare, top 5 cele mai bune senioare și top 5 cei mai buni seniori.

Din clubul nostru au fost nominalizați la top 5 cei mai buni juniori/junioare, 4 copii, după cum urmează:

Crețescu Emma – Campioană Națională la categoria fete 8 ani la șah clasic, campioană națională și la șah rapid, vicecampioană la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la campionatul național pe echipe de juniori la toate probele: șah clasic, rapid și blitz, Vicecampioană a Uniunii Europene și câștigătoare a FISCA 2021.

Coicev Matei – Campion național la categoria 12 ani la șah clasic, la șah rapid și la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la Campionatul Național pe Echipe.

Ciocani Iosif – Vicecampion Național la categoria 14 ani, Vicecampion al Uniunii Europene.

Chicăroșie Ioana Bianca – Medaliată cu Bronz la Campionatul Național la categoria fete 14 ani, Vicecampioană a Uniunii Europene.

Dintre aceștia au fost votați și incluși în lista celor 5 , Emma Crețescu (pe locul 5) și Coicev Matei (pe locul 4).

Felicitări tuturor! O inițiativă lăudabilă a noii conduceri a Federației Române de Șah, care sperăm să prindă tradiție!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

C.S.U. de Șah București pe locul 1 în clasamentul cluburilor la CN pe echipe pentru copii si juniori de la Baile Olănești!

Într-un clasament al cluburilor, întocmit conform medaliilor (am numit ”medalie” fiecare clasare pe podium a unui club) obținute de către fiecare club în parte, CSU de Șah București a ocupat locul 1 la masculin, locul Read more…

Noutati

Băile Olănești: 4 locuri 1 și 4 locuri 2 după proba de șah clasic (6) !!!

S-a terminat ieri proba de șah clasic din cadrul Campionatelor Naționale pentru Copii și Juniori de la Băile Olănești 2022. Cum s-a terminat, a și început în aceeași zi proba de șah rapid. De altfel, Read more…

Noutati

Ploaie la Băile Olănești, CSU luptă pentru primele locuri peste tot în ultima rundă (5)

Plouă de vreo 2 zile la Băile Olănești, iar lupta a continuat cu aceeași ardoare. Echipele se luptă pentru 126 de cupe, iar copiii și juniorii vor fi îngropați în cca 500 de medalii, prinse Read more…