Pe 12 decembrie a avut loc un eveniment deosebit în lumea șahului, și anume prima Gală a Șahului Românesc. Scopul acesteia a fost ca după un an plin de evenimente, cei mai buni șahiști ai țării să fie premiați.

S-au făcut nominalizări pentru top 5 cei mai buni șahiști juniori, top 5 cele mai bune junioare, top 5 cele mai bune senioare și top 5 cei mai buni seniori.

Din clubul nostru au fost nominalizați la top 5 cei mai buni juniori/junioare, 4 copii, după cum urmează:

Crețescu Emma – Campioană Națională la categoria fete 8 ani la șah clasic, campioană națională și la șah rapid, vicecampioană la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la campionatul național pe echipe de juniori la toate probele: șah clasic, rapid și blitz, Vicecampioană a Uniunii Europene și câștigătoare a FISCA 2021.

Coicev Matei – Campion național la categoria 12 ani la șah clasic, la șah rapid și la șah blitz, locul 1 pe masa 1 la Campionatul Național pe Echipe.

Ciocani Iosif – Vicecampion Național la categoria 14 ani, Vicecampion al Uniunii Europene.

Chicăroșie Ioana Bianca – Medaliată cu Bronz la Campionatul Național la categoria fete 14 ani, Vicecampioană a Uniunii Europene.

Dintre aceștia au fost votați și incluși în lista celor 5 , Emma Crețescu (pe locul 5) și Coicev Matei (pe locul 4).

Felicitări tuturor! O inițiativă lăudabilă a noii conduceri a Federației Române de Șah, care sperăm să prindă tradiție!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

17 medalii la Campionatul Național de Șah pentru Copii și Juniori 2024

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐒̧𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬̧𝐢 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 s-a desfășurat în perioada 11-21 aprilie la Eforie Nord. În jur de 600 de copii au luat parte la un maraton de 4 probe: șah clasic, Read more…

Noutati

CSU ONLINE 42

Cupa CSU ONLINE a ajuns la ediția 42! Sunt așteptați copii până în 14 ani (2018-2010 născuți) pentru o competiție online ce se va desfășura pe ZOOM în intervalul 10-12:30 sâmbătă, 27 aprilie. Câștigătorii (locurile Read more…

Noutati

Queens Game Chess Open

Pe 3 martie sărbătorim femeile cu un turneu dedicat în exclusivitate lor! Vino și tu la Queens Game Chess Open 2024! Înscrieri la media@scoaladesah.ro /0744674746