Ajunsa la a 7-a editie, Cupa CSU Online se bucura de succes. 

Aceasta a inceput ca un turneu de antrenament, primele 2 editii fiind turnee interne, dupa care a fost accesibila tuturor participantiilor indiferent de clubul sau locatia din care provin. Am avut intre 50-85 de participanti per editie. Au participat copii din intreaga tara, plus cativa din tari precum: Franta, Rusia, Moldova, Malta, Belgia si Germania. 

Editia a 7-a a acesteia se va desfasura in weekendul 5-6 septembrie, se va desfasura pe serverul lichess.org cu videoconferinta pe ZOOM si va dura in medie cam 2 ore pe zi, timpul de joc alocat pentru fiecare participant per partida fiind de 15 minute cu 3 secunde increment. 

Concursul este destinat copiiilor pana in 14 ani, avand doua turnee separate, unul pentru avansati adica jucatori legitimati si cu civ peste 1001, si unul pentru cei mai la inceput de drum, cu rating de 1001 sau nelegitimati. 

Premiile constau in cupe si medalii ce se trimit prin curier copiiilor de la alte cluburi, sportivii de la CSU Bucuresti putand sa le ridice oricand de la sediul nostru. La cerere oferim si diplome in format digital. 

Taxa de participare este de 50 lei si se achita in contul clubului : RO66BTRL04101205403281XX, Clubul Sportiv Universitar de Sah Bucuresti.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.565.855 sau la email: contact@scoaladesah.ro. 

Mai multe detalii regasiti si in afisul destinat competitiei.

Va asteptam cu drag!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Interviu cu o tânără șahistă -Maria Gătej(4)

Astăzi o să vă prezentăm un interviu cu Maria Gătej, membră de bază a echipei CSU București la echipa de fete a generației ei, cu care am obținut mereu medalii. Maria este o luptătoare, este Read more…

Noutati

Cupa CSU Online 8

Despre competiție Aceasta a început ca un turneu de antrenament, primele 2 ediții fiind turnee interne, după care a fost accesibilă tuturor participanților indiferent de clubul sau locația din care provin. Am avut între 50-85 Read more…

Noutati

Interviu cu un mic șahist: Luca Marinache(3)

Astăzi o să vă prezentăm un interviu savuros cu Luca, un puști extrem de sincer, care vă va intra instant la suflet. Are 9 ani, pune extrem de multă pasiune în orice face și nu Read more…