• 9 octombrie 2021

Concursul este parte a proiectului Global Chess Festival organizat de Judit Polgar Chess Foundation, fundația înființată de cea mai puternică jucătoare de șah a tuturor timpurilor. Global Chess Festival a luat naștere în anul 2020 și este o mișcare făcută pentru a aduce împreună șahiștii din întreaga lume și a dezvolta sismultan cât mai multe proiecte ce vizează șahul și în special dezvoltarea armonioasă a copiilor în sportul minții. Turneul “Annual Chess Contest” pune România pe harta competițională a festivalului.

Turneul va avea loc la sediul nostru, în sala ce îi poartă numele prestigioasei șahiste – Judit Polgar. Acesta este destinat debutanțiilor în șah, copii cu vârste până în 10 ani, care nu au foarte multă experiență competițională. Turneul se va desfășura respectând normele de prevenire împotriva Covid-19 (luarea temperaturii participanților, dezinfectarea mâinilor înainte de intrare în sală, purtarea măștii pe tot parcursul turneului etc).

Locurile sunt limitate la 50 de participanți.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Cupa CSU ONLINE 18

Vă invităm la ediția numărul 18 a Cupei CSU ONLINE în weekendul 27-28 noiembrie! Pentru înscrieri: contact@scoaladesah.ro

Noutati

Șah la Dublu – ep 2

Puteți viziona episodul 2 din podcastul nostru “Șah la Dublu” intrând pe următorul link: Dacă vă place, vă rugăm subscribe, like, comment. Vă mulțumim!

Noutati

Cupa CSU ONLINE 17

În weekendul 30-31 octombrie vom organiza ediția 17 a concursului nostru, Cupa CSU ONLINE. Concursul este destinat copiilor până în 14 ani, născuți (2016-2007) și se desfășoară pe lichess.org. Înscrierile se fac la contact@scoaladesah.ro . Read more…