Weekendul acesta am participat cu o parte dintre copii la Openul under 2000 – Cupa Antim Ivireanu, din Ramnicu Valcea. Am ales sa venim si anul acesta aici atrasi de atmosfera prietenoasa si primitoare a acestei competitii.

Anul acesta ne-am dublat numarul de participanti cu care am venit, de la 9 la 18, asa ca am constituit aproape o treime din numarul de participanti. Dintre acesti 18 sportivi, 16 erau copii si 2 parinti pasionati care au decis sa joace mai bine decat sa astepte pe holuri . Pentru acest lucru consideram ca trebuie felicitati, le dau un exemplu foarte bun copiiilor lor muncind cot la cot cu ei!

Vineri noi am ajuns din Bucuresti cu putin timp inainte de runda si cu pana la masina, dar lucrurile s-au rezolvat si copiii au ajuns sa joace asa cum era planuit, ba a fost timp si de cazare si masa. Copiii insotiti de parinti au fost cazati la Vila Victoria iar cei neinsotiti si o parte dintre antrenori la anexele Bibliotecii Antim Ivireanu, prin amabilitatea domnilor organizatori dl. Harry Varlan si dl Dragu Ion. Spun o parte dintre instructori, pentru ca eu sunt valceanca, asa ca am putut sta la mama acasa 🙂

Au urmat 2 runde consecutive, cu rezultate oarecum normale, cateva scapari pe la pitici, dar care s-au incheiat in cele din urma cu bine pentru majoritatea , dupa care i-am dus pe copii la pizza.

Sambata au inceput cu o runda de dimineata de la 9:30, dupa care pauza de masa pana la ora 14:00 cand a inceput runda 4 urmata apoi de runda 5. Noi ne-am luat mesele la pranz si seara la Pizzeria Ok sau la Hanul Haiduciilor (ambele fac parte din brandul OK) unde se mananca foarte bine si la preturi normale. Duminica pe acelasi principiu, runda dimineata, pauza de pranz, la 14:00 ultima runda si apoi premierea. Premierea a inceput tarziu, undeva in jur de ora 18:30 deoarece batalia a fost stransa si s-a terminat tarziu runda 7.

Elevii nostri, sau verzisorii cum le spuneau gazdele datorita tricourilor verzi, si-au facut simtita prezenta prin rezultatele si jocul lor care le-a adus rezultate frumoase.

Andrei Mainescu , un baietel de 12 ani de la clubul nostru, a fost castigatorul competitiei, clasandu-se pe locul 1 in clasamentul general. A castigat competitia neinvins, cu 6/7 puncte (5 victorii si 2 remize), asa cum isi si propusese. Anul trecut iesise pe locul 2, asa ca anul acesta a venit chitit sa castige.

Cei mai multi dintre copii au facut meciuri frumoase, invingand jucatori mai bine cotati si mai mari ca varsta. Premiati au mai fost Alexandru Nedelcu la 12 ani cu medalie de bronz, Mircea Butolo cu medalie de argint la categoria 10 ani, Tudor Danila cu medalie de aur la 8 ani, Matei Gurau cu medalie de argint la categoria 8 ani si Gabriel Roiu cu medalie de bronz la categoria 8 ani.

Felicitari tuturor participantiilor si asteptam cu drag sa revenim la editiile viitoare ale acestei frumoase competitii!

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Dezamagiri la Campionatul National pe Echipe Mixte 2018

An de an mergem cu copiii la tot ce inseamna campionate nationale. Incepem din luna februarie cu CN Scolar, continuam in aprilie cu CN Individual pentru Copii si Juniori, in iulie CN pe echipe de Read more…

Noutati

Robert Creanga – o atitudine de invingator

Pe Robert l-am cunoscut in toamna anului 2013, venise la cursuri impreuna cu Ionut, prietenul si colegul lui de scoala. Amandoi intrasera la grupa de initiere pentru evaluare, dar colega mea mi-a transmis ca astia Read more…

Noutati

Rezultate CSU Bucuresti la CNEJ – Campionatul National pe Echipe de Juniori

Am promis ca o sa revin cu un articol pe tema rezultatelor obtinute de elevii nostri la CNEJ. In primul rand, ne-am prezentat la acest concurs cu 10 echipe, si am obtinut 10 medalii dupa Read more…