Clubul nostru are un reprezentant al României și la Campionatul Mondial de Amatori de Șah care se desfășoară în perioada 16-26 octombrie în Rodos, Grecia.

Matei Coicev, 12 ani, este juniorul nostru care se luptă la categoria ELO 2300 pentru o clasare cât mai bună și pentru un salt valoric cât mai mare.

Matei este campion național la toate probele de șah la categoria 12 ani, cucerind medaliile de aur la șahul clasic, șahul rapid și sahul blitz la Campionatele Naționale pentru Copii și Juniori de anul acesta.

El ar fi trebuit să joace Campionatul Mondial de Juniori la categoria sa de vârstă, însă din cauza pandemiei de covid 19, acesta s-a anulat.

Indiferent de rezultatul pe care îl va avea, pentru formarea lui Matei este importantă participarea la acest campionat și pe această cale mulțumim sponsorului nostru – Superbet care ne sprijină pentru a-i asigura lui Matei și antrenorului său – Dinu Dumitru Daniel, participarea la acest puternic campionat.

Îi dorim mult succes și sperăm ca partidele lui să fie cât mai reușite!

Hai Matei ! Hai România! Hai CSU!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Panama – ultima parte :)

La ora la care scriu aceste rânduri aventura panameză este pe terminate. Peste câteva ore luăm avionul spre casă, urmând să aterizăm pe aeroportul Otopeni luni cca ora 17. Când am plecat la drum, am Read more…

Noutati

Impresii din Panama III

A venit și ziua a 3-a a șederii noastre în Panama. Întrucât se anunța zi ploioasă , am propus o plimbare prin mall. S-a votat cu 2-1 împotriva propunerii mele, și a trebuit să accept Read more…

Noutati

Impresii din Panama – partea a doua

               Înca din a 2-a zi în Panama, micul nostru grup stăpânește deja expresiile uzuale, pentru a comunica mai ușor cu localnicii. Iată câteva din expresiile pe care le folosim cel mai des:  ”Hola!”, cu Read more…