Clubul nostru are un reprezentant al României și la Campionatul Mondial de Amatori de Șah care se desfășoară în perioada 16-26 octombrie în Rodos, Grecia.

Matei Coicev, 12 ani, este juniorul nostru care se luptă la categoria ELO 2300 pentru o clasare cât mai bună și pentru un salt valoric cât mai mare.

Matei este campion național la toate probele de șah la categoria 12 ani, cucerind medaliile de aur la șahul clasic, șahul rapid și sahul blitz la Campionatele Naționale pentru Copii și Juniori de anul acesta.

El ar fi trebuit să joace Campionatul Mondial de Juniori la categoria sa de vârstă, însă din cauza pandemiei de covid 19, acesta s-a anulat.

Indiferent de rezultatul pe care îl va avea, pentru formarea lui Matei este importantă participarea la acest campionat și pe această cale mulțumim sponsorului nostru – Superbet care ne sprijină pentru a-i asigura lui Matei și antrenorului său – Dinu Dumitru Daniel, participarea la acest puternic campionat.

Îi dorim mult succes și sperăm ca partidele lui să fie cât mai reușite!

Hai Matei ! Hai România! Hai CSU!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

17 medalii la Campionatul Național de Șah pentru Copii și Juniori 2024

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐒̧𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬̧𝐢 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 s-a desfășurat în perioada 11-21 aprilie la Eforie Nord. În jur de 600 de copii au luat parte la un maraton de 4 probe: șah clasic, Read more…

Noutati

CSU ONLINE 42

Cupa CSU ONLINE a ajuns la ediția 42! Sunt așteptați copii până în 14 ani (2018-2010 născuți) pentru o competiție online ce se va desfășura pe ZOOM în intervalul 10-12:30 sâmbătă, 27 aprilie. Câștigătorii (locurile Read more…

Noutati

Queens Game Chess Open

Pe 3 martie sărbătorim femeile cu un turneu dedicat în exclusivitate lor! Vino și tu la Queens Game Chess Open 2024! Înscrieri la media@scoaladesah.ro /0744674746