Clubul nostru are un reprezentant al României și la Campionatul Mondial de Amatori de Șah care se desfășoară în perioada 16-26 octombrie în Rodos, Grecia.

Matei Coicev, 12 ani, este juniorul nostru care se luptă la categoria ELO 2300 pentru o clasare cât mai bună și pentru un salt valoric cât mai mare.

Matei este campion național la toate probele de șah la categoria 12 ani, cucerind medaliile de aur la șahul clasic, șahul rapid și sahul blitz la Campionatele Naționale pentru Copii și Juniori de anul acesta.

El ar fi trebuit să joace Campionatul Mondial de Juniori la categoria sa de vârstă, însă din cauza pandemiei de covid 19, acesta s-a anulat.

Indiferent de rezultatul pe care îl va avea, pentru formarea lui Matei este importantă participarea la acest campionat și pe această cale mulțumim sponsorului nostru – Superbet care ne sprijină pentru a-i asigura lui Matei și antrenorului său – Dinu Dumitru Daniel, participarea la acest puternic campionat.

Îi dorim mult succes și sperăm ca partidele lui să fie cât mai reușite!

Hai Matei ! Hai România! Hai CSU!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Campionatul Național pe Echipe de Copii și Juniori 2023

Echipele noastre s-au întors de la Campionatele Naționale de Copii și Juniori cu 17 trofee (6 aur, 5 argint, 6 bronz). Într-un clasament general al cluburilor, anul acesta ne-am aflat pe locul 2 în România Read more…

Noutati

Cursuri de Șah acum și în sector 3!

Am început înscrierile! Cursurile de șah vor începe din 16 octombrie, însă până atunci formăm grupele și așteptăm înscrieri! Cursurile vor fi pe grupe de vârstă și nivel: inițiere, începători, intermediari sau performanță. Primăria sector Read more…

Noutati

Campionatul European de Șah Rapid și Blitz pentru Juniori, Slovenia, 2023

Junioara noastră Emma Crețescu a participat la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz pentru Juniori din Slovenia, de la Terme Catez, în perioada 27.09-1.10, la grupa de vârstă fete 10 ani. A fost un Read more…