Clubul nostru are un reprezentant al României și la Campionatul Mondial de Amatori de Șah care se desfășoară în perioada 16-26 octombrie în Rodos, Grecia.

Matei Coicev, 12 ani, este juniorul nostru care se luptă la categoria ELO 2300 pentru o clasare cât mai bună și pentru un salt valoric cât mai mare.

Matei este campion național la toate probele de șah la categoria 12 ani, cucerind medaliile de aur la șahul clasic, șahul rapid și sahul blitz la Campionatele Naționale pentru Copii și Juniori de anul acesta.

El ar fi trebuit să joace Campionatul Mondial de Juniori la categoria sa de vârstă, însă din cauza pandemiei de covid 19, acesta s-a anulat.

Indiferent de rezultatul pe care îl va avea, pentru formarea lui Matei este importantă participarea la acest campionat și pe această cale mulțumim sponsorului nostru – Superbet care ne sprijină pentru a-i asigura lui Matei și antrenorului său – Dinu Dumitru Daniel, participarea la acest puternic campionat.

Îi dorim mult succes și sperăm ca partidele lui să fie cât mai reușite!

Hai Matei ! Hai România! Hai CSU!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Cupa CSU ONLINE 18

Vă invităm la ediția numărul 18 a Cupei CSU ONLINE în weekendul 27-28 noiembrie! Pentru înscrieri: contact@scoaladesah.ro

Noutati

Șah la Dublu – ep 2

Puteți viziona episodul 2 din podcastul nostru “Șah la Dublu” intrând pe următorul link: Dacă vă place, vă rugăm subscribe, like, comment. Vă mulțumim!

Noutati

Cupa CSU ONLINE 17

În weekendul 30-31 octombrie vom organiza ediția 17 a concursului nostru, Cupa CSU ONLINE. Concursul este destinat copiilor până în 14 ani, născuți (2016-2007) și se desfășoară pe lichess.org. Înscrierile se fac la contact@scoaladesah.ro . Read more…