Pe 23 septembrie am sărbătorit sportul prin evenimentul Street Chess – organizat de AMSB – Asociația Municipală de Șah București, clubul nostru alăturându-se în două mari parcuri din București: Parcul Tineretului – pe Aleea Actorilor și în Parcul Herăstrău – pe Aleea Michael Jackson.

Echipa noastră a venit cu multe surprize pentru participanți printre acestea enumerându-se:

  • lecții demo cu copiii doritori să cunoască tainele sportului minții
  • partide demonstrative
  • șah de agrement
  • simultane

Copiii de la clubul nostru au venit în număr mare pe tot parcursul zilei, în ambele parcuri, susținând la rândul lor simultane celorlalți copii doritori.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Amateur Chess Open

Concurs de Șah destinat amatorilor, omologat FRSAH și FIDE, in perioada 27-28 decembrie. Pentru informații și înscrieri: media@scoaladesah.ro sau la nr. de telefon 0744.674.746 – Adrian Stanca.

Noutati

Campionatul Național pe Echipe de Copii și Juniori 2023

Echipele noastre s-au întors de la Campionatele Naționale de Copii și Juniori cu 17 trofee (6 aur, 5 argint, 6 bronz). Într-un clasament general al cluburilor, anul acesta ne-am aflat pe locul 2 în România Read more…

Noutati

Cursuri de Șah acum și în sector 3!

Am început înscrierile! Cursurile de șah vor începe din 16 octombrie, însă până atunci formăm grupele și așteptăm înscrieri! Cursurile vor fi pe grupe de vârstă și nivel: inițiere, începători, intermediari sau performanță. Primăria sector Read more…