Pentru ca anul acesta nu vom avea Campionate Nationale pe Echipe de Juniori si nici altfel de competitii majore fata in fata, majoritatea competitiilor s-au mutat in mediul online.

Anul acesta copiii s-au putut bucura de un concurs online pe echipe, denumit Campionatul International Online pe Echipe de Juniori, un fel de substitut al Campionatului National pe Echipe de Juniori, intrucat majoritatea echipelor au fost nationale, cu mici exceptii la cateva categorii avand si echipe din Moldova si Ucraina. S-a jucat probele de sah rapid si blitz.

CSU de Sah Bucuresti a participat cu 14 echipe care au jucat atat probele de sah rapid cat si cele de blitz si au obtinut 11 medalii in total (4 la sah rapid si 7 la sah blitz), fiind si anul acesta clubul cu cele mai multe medalii obtinute. 

Echipa de 18 ani formata din: Coman Mihnea (17 ani), Creanga Robert (14 ani) si Olariu Luca (17 ani) obtine medalia de aur la sah rapid (de altfel clasati pe locul 2 si la categoria 20 ani in clasamentul general) si medalia de argint la sah blitz.

Echipa formata din Iloiu Liviu Matei, Coicev Matei si Chicarosie Ioana Bianca au obtinut medalia de aur la sah rapid si bronz la sah blitz. 

Echipa de baieti 12 ani, formata din Prelipcean Eric, Radu David si Ciocani Iosif a luat medalie de argint la proba de blitz.

Tot la varsta de 12 ani  echipa de fete a castigat la blitz medalie de bronz, cu echipa formata din Olinici Ana Theodosia, David Anisia si Deeva Vasilisa.

Echipa de 10 ani formata din Danila Tudor Gabriel, Savu Victor Xavier si Harabor David au castigat medalia de argint atat la sahul rapid cat si la sahul blitz.

La categoria 8 ani, la sahul rapid am obtinut medalia de bronz cu echipa formata din Savu Vicentiu Dorian, Popescu Rares si  Taranu Matei Stefan. 

Echipa de 8 ani formata din Savu Vicentiu Dorian, Taranu Matei si Varabiescu Petru a obtinut medalia de argint la proba de sah blitz.

Tot la proba de sah blitz, medaliati au mai fost la grupa de 8 ani echipa formata din Mihali Viorescu Andrei, Zlate-Ion Matei si Constantinescu Bogdan Ionut cu medalia de bronz. 

Felicitari tuturor sportivilor participanti, au mai fost si alte echipe foarte aproape de podium, dar am avut si foarte multi jucatori care au absentat deoarece se aflau in vacanta de vara. Hai CSU!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

17 medalii la Campionatul Național de Șah pentru Copii și Juniori 2024

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐒̧𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬̧𝐢 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 s-a desfășurat în perioada 11-21 aprilie la Eforie Nord. În jur de 600 de copii au luat parte la un maraton de 4 probe: șah clasic, Read more…

Noutati

CSU ONLINE 42

Cupa CSU ONLINE a ajuns la ediția 42! Sunt așteptați copii până în 14 ani (2018-2010 născuți) pentru o competiție online ce se va desfășura pe ZOOM în intervalul 10-12:30 sâmbătă, 27 aprilie. Câștigătorii (locurile Read more…

Noutati

Queens Game Chess Open

Pe 3 martie sărbătorim femeile cu un turneu dedicat în exclusivitate lor! Vino și tu la Queens Game Chess Open 2024! Înscrieri la media@scoaladesah.ro /0744674746