Pentru ca anul acesta nu vom avea Campionate Nationale pe Echipe de Juniori si nici altfel de competitii majore fata in fata, majoritatea competitiilor s-au mutat in mediul online.

Anul acesta copiii s-au putut bucura de un concurs online pe echipe, denumit Campionatul International Online pe Echipe de Juniori, un fel de substitut al Campionatului National pe Echipe de Juniori, intrucat majoritatea echipelor au fost nationale, cu mici exceptii la cateva categorii avand si echipe din Moldova si Ucraina. S-a jucat probele de sah rapid si blitz.

CSU de Sah Bucuresti a participat cu 14 echipe care au jucat atat probele de sah rapid cat si cele de blitz si au obtinut 11 medalii in total (4 la sah rapid si 7 la sah blitz), fiind si anul acesta clubul cu cele mai multe medalii obtinute. 

Echipa de 18 ani formata din: Coman Mihnea (17 ani), Creanga Robert (14 ani) si Olariu Luca (17 ani) obtine medalia de aur la sah rapid (de altfel clasati pe locul 2 si la categoria 20 ani in clasamentul general) si medalia de argint la sah blitz.

Echipa formata din Iloiu Liviu Matei, Coicev Matei si Chicarosie Ioana Bianca au obtinut medalia de aur la sah rapid si bronz la sah blitz. 

Echipa de baieti 12 ani, formata din Prelipcean Eric, Radu David si Ciocani Iosif a luat medalie de argint la proba de blitz.

Tot la varsta de 12 ani  echipa de fete a castigat la blitz medalie de bronz, cu echipa formata din Olinici Ana Theodosia, David Anisia si Deeva Vasilisa.

Echipa de 10 ani formata din Danila Tudor Gabriel, Savu Victor Xavier si Harabor David au castigat medalia de argint atat la sahul rapid cat si la sahul blitz.

La categoria 8 ani, la sahul rapid am obtinut medalia de bronz cu echipa formata din Savu Vicentiu Dorian, Popescu Rares si  Taranu Matei Stefan. 

Echipa de 8 ani formata din Savu Vicentiu Dorian, Taranu Matei si Varabiescu Petru a obtinut medalia de argint la proba de sah blitz.

Tot la proba de sah blitz, medaliati au mai fost la grupa de 8 ani echipa formata din Mihali Viorescu Andrei, Zlate-Ion Matei si Constantinescu Bogdan Ionut cu medalia de bronz. 

Felicitari tuturor sportivilor participanti, au mai fost si alte echipe foarte aproape de podium, dar am avut si foarte multi jucatori care au absentat deoarece se aflau in vacanta de vara. Hai CSU!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Cupa CSU Online 16

Weekendul 25-26 septembrie, revine Cupa CSU ONLINE Ediția 16! Pentru detalii și înscrieri consultați prospectul următor:

Noutati

ANNUAL CHESS CONTEST 2021

9 octombrie 2021 Concursul este parte a proiectului Global Chess Festival organizat de Judit Polgar Chess Foundation, fundația înființată de cea mai puternică jucătoare de șah a tuturor timpurilor. Global Chess Festival a luat naștere Read more…

Noutati

Episodul 2: Finala Juniorilor mici – București, Rin Grand Hotel

Continuăm azi o serie de articole despre cele mai importante concursuri la care a participat clubul nostru anul acesta. Episodul 2: Finala Campionatului Național de Copii, București (Rin Grand Hotel)- mai 2021 Acum un an Read more…