În perioada 1-5 iunie a avut loc la Covasna , Campionatul Național pe Echipe Mixte de Juniori Under 14 ani.

𝐂𝐒𝐔 𝐝𝐞 𝐒̦𝐚𝐡 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 s-a deplasat cu 5 echipe, după cum urmează:

➡️ 𝟖 𝐚𝐧𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐀 – Roşca Dragoş, Mironescu Ştefan, Drăgoi Aaron Mathias, David Spiridon şi Stoica Melina Theodora.

➡️ 𝟖 𝐚𝐧𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐁 – Constandache Darius, Oprea Sorin, Mihali Viorescu Tudor şi Pătraşcu Maria.

➡️ 𝟏𝟎 𝐚𝐧𝐢 – Mihali-Viorescu Andrei, Popescu Rareş, Constantinescu Bogdan şi Panzar Emilia.

➡️ 𝟏𝟐 𝐚𝐧𝐢 – Vasile Matei, Onofrasc Ivan, Marinache Luca, Savu Vicențiu , Sabou Stefania-Theodora şi Popa Bochis Anisia.

➡️ 𝟏𝟒 𝐚𝐧𝐢 – Savu Victor, Ciuca Ianis, Codreanu Carol şi David Anisia.

Echipele au fost însoțite de către antrenorii 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 și 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧.

Clubul nostru și-a confirmat încă o dată statutul pe care îl are în șahul din România la nivel de juniori: unul din cele mai bune cluburi de șah din România, dacă nu cel mai bun! Și, cu siguranță, cel mai bun club de șah din București! Dar să lăsăm rezultatele să vorbească:

🏆 – 𝟏 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐫 (𝐔𝟖- 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐀) 𝐬̦𝐢 𝟐 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐛𝐫𝐨𝐧𝐳 (𝐔𝟖- 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐁, 𝐬̦𝐢 𝐔𝟏𝟐), 𝐮𝐧 𝐥𝐨𝐜 𝟒 (𝐔𝟏𝟎) 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐥𝐨𝐜 𝟓 (𝐔𝟏𝟒)! De asemenea, s-au obținut 8 premii individuale pe mese, după cum urmează:

🏆 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫-𝐗𝐚𝐯𝐢𝐞𝐫 𝐒𝐚𝐯𝐮, locul 1 pe masa 1 la U14!

🏆 𝐌𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚-𝐓𝐡𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫𝐚 𝐒𝐭𝐨𝐢𝐜𝐚, locul 1 pe masa 4 (fete) la U8!

🥈 𝐕𝐢𝐜𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐮-𝐃𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐯𝐮, locul 2 pe masa 3 la U12!

🥈 𝐄𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚-𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐏𝐚𝐧𝐳𝐚𝐫, locul 2 pe masa 4 (fete) la U10!

🥈 𝐀𝐚𝐫𝐨𝐧-𝐌𝐚𝐭𝐡𝐢𝐚𝐬 𝐃𝐫𝐚̆𝐠𝐨𝐢, locul 2 pe masa 2 la U08!

🥈 𝐓𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫-𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐝𝐨𝐧 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝, locul 2 pe masa 3 la U08!

🥈 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐏𝐚̆𝐭𝐫𝐚𝐬̦𝐜𝐮, locul 2 pe masa 4 (fete) la U08!

🥉 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧-𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐎𝐩𝐫𝐞𝐚, locul 3 pe masa 2 la U08!

Mulțumim tuturor copiilor și juniorilor care au reprezentat clubul nostru la această competiție, pentru comportament și pentru felul cum au luptat! Mulțumim şi părinților care îi susțin şi antrenorilor pentru munca depusă!Felicitări tuturor! Hai CSU! 💚


4 Comments

Vitals · July 5, 2023 at 4:29 pm

Felicitări echipei de Săh București pentru participarea la Campionatul Național pe Echipe Mixte de Juniori Under 14 ani! Este impresionant să văd că ați reprezentat Bucureștiul cu cinci echipe în acest prestigios eveniment. Aceasta demonstrează angajamentul vostru față de sport și talentul pe care îl aveți în domeniul șahului. Competițiile la nivel național oferă o oportunitate minunată pentru tinerii jucători să-și testeze abilitățile și să-și dezvolte pasiunea pentru acest joc fascinant. Vă felicit pentru eforturile voastre și vă doresc mult succes în continuare în aventura voastră șahistă!

Escorte.pro · August 14, 2023 at 3:43 pm

CSU Bucuresti a dovedit, inca o data, faptul ca poate fi considerat unul dintre cei mai buni cluburi de sah din Romania! Bravo pentru marii castigatori si felicitari tuturor echipelor care au reprezentat clubul cu succes la Campionatul National pe Echipe Mixte de Juniori Under 14 ani! Merita aprecierea pentru antrenori si pentru parintii copiilor care ii sustin!

Instapress · August 25, 2023 at 9:40 am

Felicitari echipei CSU pentru rezultatele stralucitoare obtinute in Campionatul National pe Echipe Mixte de Juniori Under 14 ani! Echipa si-a confirmat inca o data statutul de renume pe care il are in sahul din Romania la nivel de juniori obtinand 8 premii individuale pe mese! Bravo si multumim tuturor jucatorilor care au reprezentat clubul, antrenorilor si parintilor care ii sustin! Tinand cont de aceasta performanta remarcabila ne face sa spunem 𝐇𝐚𝐢 𝐂𝐒𝐔!

mogu.ro · September 19, 2023 at 11:34 am

Felicitări Clubului Sportiv Universitatea pentru pregătirea excellență și pentru rezultate extraordinare la Campionatul Național pe Echipe Mixte de Juniori Under 14 ani! Deși participarea la o astfel de competiție nu e ușoară, datorită antrenorilor și echipelor CSU, sezonul s-a încheiat cu succes. Le dorim acestor copii și juniori din ce în ce mai multe asemenea rezultate și sezonuri încununate de succes!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *