Pe data de 9 octombrie am organizat concursul de șah rapid Annual Chess Contest, înscris în programul Global Chess Festival 2021!

Global Chess Festival este un eveniment de conectare a cluburilor și a evenimentelor șahiste de pe întreaga planetă, organizat de cea mai mare jucătoare de șah a tuturor timpurilor, Judith Polgar!

Concursul nostru a pus România pe harta Global Chess Festival alături de țări precum: SUA, CANADA, INDIA, FRANTA, UNGARIA, SERBIA, BELARUS, CIPRU, EMIRATELE ARABE UNITE, ISRAEL, CEHIA, MEXIC, NEPAL, OLANDA, BRAZILIA , AUSTRIA SPANIA și URUGUAY.

Concursul a fost destinat debutanțiilor în sportul minții, copii până în 10 ani, iar toți copiii au primit premii supriză și diplome. Primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă a primit și Cupa plus Medalie.

Câștigătorii în clasamentul general au fost în mod surprinzător cei mai mici din grupa de vârstă, și anume 3 copilași de 6 ani: Mironescu Ștefan pe locul 1, Papuc Eric pe locul 2 și Giurgea Theodor pe locul 3.

Au mai fost premiați:

La categoria fete 10 ani: 1. Miu Vera Blu 2. Ștefănescu Andrada 3. Păun Ioana

La categoria băieți 10 ani: 1. Pena Rareș 2. Sandu Theodor 3. Păun Alex

La categoria fete 8 ani: 1. Anton Alexandra 2. Latan Larisa 3. Bălan Evelin

La categoria băieți 8 ani: 1. Tudose Traian 2. Danciu Tudor 3. Colac Victor

La categoria fete 6 ani: 1. Stoica Melina 2. Crăciun Bianca Maria

La categoria băieți 6 ani: 1.Mironescu Ștefan 2. Papuc Eric 3. Giurgea Theodor.

Felicitări copii!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

C.S.U. de Șah București pe locul 1 în clasamentul cluburilor la CN pe echipe pentru copii si juniori de la Baile Olănești!

Într-un clasament al cluburilor, întocmit conform medaliilor (am numit ”medalie” fiecare clasare pe podium a unui club) obținute de către fiecare club în parte, CSU de Șah București a ocupat locul 1 la masculin, locul Read more…

Noutati

Băile Olănești: 4 locuri 1 și 4 locuri 2 după proba de șah clasic (6) !!!

S-a terminat ieri proba de șah clasic din cadrul Campionatelor Naționale pentru Copii și Juniori de la Băile Olănești 2022. Cum s-a terminat, a și început în aceeași zi proba de șah rapid. De altfel, Read more…

Noutati

Ploaie la Băile Olănești, CSU luptă pentru primele locuri peste tot în ultima rundă (5)

Plouă de vreo 2 zile la Băile Olănești, iar lupta a continuat cu aceeași ardoare. Echipele se luptă pentru 126 de cupe, iar copiii și juniorii vor fi îngropați în cca 500 de medalii, prinse Read more…