Pe data de 9 octombrie am organizat concursul de șah rapid Annual Chess Contest, înscris în programul Global Chess Festival 2021!

Global Chess Festival este un eveniment de conectare a cluburilor și a evenimentelor șahiste de pe întreaga planetă, organizat de cea mai mare jucătoare de șah a tuturor timpurilor, Judith Polgar!

Concursul nostru a pus România pe harta Global Chess Festival alături de țări precum: SUA, CANADA, INDIA, FRANTA, UNGARIA, SERBIA, BELARUS, CIPRU, EMIRATELE ARABE UNITE, ISRAEL, CEHIA, MEXIC, NEPAL, OLANDA, BRAZILIA , AUSTRIA SPANIA și URUGUAY.

Concursul a fost destinat debutanțiilor în sportul minții, copii până în 10 ani, iar toți copiii au primit premii supriză și diplome. Primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă a primit și Cupa plus Medalie.

Câștigătorii în clasamentul general au fost în mod surprinzător cei mai mici din grupa de vârstă, și anume 3 copilași de 6 ani: Mironescu Ștefan pe locul 1, Papuc Eric pe locul 2 și Giurgea Theodor pe locul 3.

Au mai fost premiați:

La categoria fete 10 ani: 1. Miu Vera Blu 2. Ștefănescu Andrada 3. Păun Ioana

La categoria băieți 10 ani: 1. Pena Rareș 2. Sandu Theodor 3. Păun Alex

La categoria fete 8 ani: 1. Anton Alexandra 2. Latan Larisa 3. Bălan Evelin

La categoria băieți 8 ani: 1. Tudose Traian 2. Danciu Tudor 3. Colac Victor

La categoria fete 6 ani: 1. Stoica Melina 2. Crăciun Bianca Maria

La categoria băieți 6 ani: 1.Mironescu Ștefan 2. Papuc Eric 3. Giurgea Theodor.

Felicitări copii!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

Amateur Chess Open

Concurs de Șah destinat amatorilor, omologat FRSAH și FIDE, in perioada 27-28 decembrie. Pentru informații și înscrieri: media@scoaladesah.ro sau la nr. de telefon 0744.674.746 – Adrian Stanca.

Noutati

Campionatul Național pe Echipe de Copii și Juniori 2023

Echipele noastre s-au întors de la Campionatele Naționale de Copii și Juniori cu 17 trofee (6 aur, 5 argint, 6 bronz). Într-un clasament general al cluburilor, anul acesta ne-am aflat pe locul 2 în România Read more…

Noutati

Cursuri de Șah acum și în sector 3!

Am început înscrierile! Cursurile de șah vor începe din 16 octombrie, însă până atunci formăm grupele și așteptăm înscrieri! Cursurile vor fi pe grupe de vârstă și nivel: inițiere, începători, intermediari sau performanță. Primăria sector Read more…