Pe data de 9 octombrie am organizat concursul de șah rapid Annual Chess Contest, înscris în programul Global Chess Festival 2021!

Global Chess Festival este un eveniment de conectare a cluburilor și a evenimentelor șahiste de pe întreaga planetă, organizat de cea mai mare jucătoare de șah a tuturor timpurilor, Judith Polgar!

Concursul nostru a pus România pe harta Global Chess Festival alături de țări precum: SUA, CANADA, INDIA, FRANTA, UNGARIA, SERBIA, BELARUS, CIPRU, EMIRATELE ARABE UNITE, ISRAEL, CEHIA, MEXIC, NEPAL, OLANDA, BRAZILIA , AUSTRIA SPANIA și URUGUAY.

Concursul a fost destinat debutanțiilor în sportul minții, copii până în 10 ani, iar toți copiii au primit premii supriză și diplome. Primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă a primit și Cupa plus Medalie.

Câștigătorii în clasamentul general au fost în mod surprinzător cei mai mici din grupa de vârstă, și anume 3 copilași de 6 ani: Mironescu Ștefan pe locul 1, Papuc Eric pe locul 2 și Giurgea Theodor pe locul 3.

Au mai fost premiați:

La categoria fete 10 ani: 1. Miu Vera Blu 2. Ștefănescu Andrada 3. Păun Ioana

La categoria băieți 10 ani: 1. Pena Rareș 2. Sandu Theodor 3. Păun Alex

La categoria fete 8 ani: 1. Anton Alexandra 2. Latan Larisa 3. Bălan Evelin

La categoria băieți 8 ani: 1. Tudose Traian 2. Danciu Tudor 3. Colac Victor

La categoria fete 6 ani: 1. Stoica Melina 2. Crăciun Bianca Maria

La categoria băieți 6 ani: 1.Mironescu Ștefan 2. Papuc Eric 3. Giurgea Theodor.

Felicitări copii!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

10 ani de CSU București

Cine suntem? Am intrat în al 10-lea an al activității noastre, așa că a venit momentul să ne prezentăm așa cum se cuvine, cine suntem și cum am ajuns aici. Am trecut în cei 10 Read more…

Noutati

Emma Crețescu – Medalie de Bronz la CE de Șah Rapid!

Emma Crețescu a cucerit Medalia de Bronz de la Novi Sad, la categoria fete 8 ani la proba de șah rapid. Emma a și condus o bună parte competiția. Ar fi avut o șansă foarte Read more…