Pe data de 9 octombrie am organizat concursul de șah rapid Annual Chess Contest, înscris în programul Global Chess Festival 2021!

Global Chess Festival este un eveniment de conectare a cluburilor și a evenimentelor șahiste de pe întreaga planetă, organizat de cea mai mare jucătoare de șah a tuturor timpurilor, Judith Polgar!

Concursul nostru a pus România pe harta Global Chess Festival alături de țări precum: SUA, CANADA, INDIA, FRANTA, UNGARIA, SERBIA, BELARUS, CIPRU, EMIRATELE ARABE UNITE, ISRAEL, CEHIA, MEXIC, NEPAL, OLANDA, BRAZILIA , AUSTRIA SPANIA și URUGUAY.

Concursul a fost destinat debutanțiilor în sportul minții, copii până în 10 ani, iar toți copiii au primit premii supriză și diplome. Primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă a primit și Cupa plus Medalie.

Câștigătorii în clasamentul general au fost în mod surprinzător cei mai mici din grupa de vârstă, și anume 3 copilași de 6 ani: Mironescu Ștefan pe locul 1, Papuc Eric pe locul 2 și Giurgea Theodor pe locul 3.

Au mai fost premiați:

La categoria fete 10 ani: 1. Miu Vera Blu 2. Ștefănescu Andrada 3. Păun Ioana

La categoria băieți 10 ani: 1. Pena Rareș 2. Sandu Theodor 3. Păun Alex

La categoria fete 8 ani: 1. Anton Alexandra 2. Latan Larisa 3. Bălan Evelin

La categoria băieți 8 ani: 1. Tudose Traian 2. Danciu Tudor 3. Colac Victor

La categoria fete 6 ani: 1. Stoica Melina 2. Crăciun Bianca Maria

La categoria băieți 6 ani: 1.Mironescu Ștefan 2. Papuc Eric 3. Giurgea Theodor.

Felicitări copii!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Noutati

17 medalii la Campionatul Național de Șah pentru Copii și Juniori 2024

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐒̧𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬̧𝐢 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 s-a desfășurat în perioada 11-21 aprilie la Eforie Nord. În jur de 600 de copii au luat parte la un maraton de 4 probe: șah clasic, Read more…

Noutati

CSU ONLINE 42

Cupa CSU ONLINE a ajuns la ediția 42! Sunt așteptați copii până în 14 ani (2018-2010 născuți) pentru o competiție online ce se va desfășura pe ZOOM în intervalul 10-12:30 sâmbătă, 27 aprilie. Câștigătorii (locurile Read more…

Noutati

Queens Game Chess Open

Pe 3 martie sărbătorim femeile cu un turneu dedicat în exclusivitate lor! Vino și tu la Queens Game Chess Open 2024! Înscrieri la media@scoaladesah.ro /0744674746